Zymbios Logistics Contractor Start Tjänster Arbetssätt och målsättning Kundreferenser Om Zymbios Kontakt
Professionell partner för ökad konkurrenskraft och flexibilitet
     
 

Om Zymbios

Kompetens & Erfarenhet

Zymbios är etablerades 2006 av logistikkonsultföretaget Kulog AB. Företaget eftersträvar att vara en stark partner för de som kräver högre kompentens från sin logistikpartner, inom allt från hanteringa av order till spårbarhet eller säsongsutmaningar.
Zymbios är strategiskt etablerat i Kumla med mycket goda kommunikationer till de nordiska marknaderna.

Verksamheten drivs med erfaren och ambitiös personal med lång erfarenhet från logistik. Ledningen har upparbetat en bred erfarenhet inom området, både som konsulter och som logistikansvariga inom företag som Ericsson, DHL och Röhnisch.

Zymbios är ett expansivt företag med moderna systemlösningar och lagerytor som byggs ut för att kunna tillgodose våra kunders behov. Det goda samarbetet med Kommunens fastighetsbolag gör att vi snabbt kan tillgodose de olika typer av lagringsbehov våra kunder har.

 
     
     
     
 

Nyheter

2017-05-29

MPM Products väljer Zymbios

MPM Products säljer högkvalitativ hund- och kattmat på den internationella marknaden. All mat består av naturliga råvaror utan artificiella tillsatser. Zymbios har fått förtroende att var MPM Products logistikpartner för de nordiska marknaderna.”.

Läs mer...

2017-03-16

Zymbios blir navet i Synsams nya varuförsörjning

Synsam som är Nordens ledande optikkedja med 500 butiker i Norden har valt att sammarbeta med Zymbios för att bygga upp en central varuförsörjning till sina butiker.
”Vi är själklart mycket glada att Synsam valt oss som partner och ser det som ett kvitto på vår kompetens och styrka inom plockintensiva uppdrag” säger VD Jens Berglund.

Läs mer...

 
 
Zymbios Logistics Contractor AB, Södra Via 111, 692 93 Kumla, info@zymbios.se
Sitemap